top of page
  • Foto van schrijverLars Hof

Bierdoppen inzamelen stopt
De afgelopen maanden hebben vele lieve mensen fanatiek bierdoppen ingezameld voor onze Stichting LARS, en dat vinden we helemaal super! We merken nu echter dat de opbrengsten van het metaal steeds minder opwegen tegen de kosten die we maken met het wegbrengen. Daarom hebben we besloten om per 1 maart te stoppen met het inzamelen van bierdoppen en ander metaal. 


We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de moeite en de energie die jullie erin gestopt hebben om ons te helpen met inzamelen. We gaan komend jaar andere manieren bedenken om geld in te zamelen voor ons doel de Innowalk Pro. Jullie hebben al 1 actie voorbij zien komen, de ijsbad- en ademhalings workshop die belangeloos door Bervin Wolbers en Maarten Borgers werd gegeven in samenwerking met Growing Emmen. 


Zo zullen we nog meer manieren bedenken om dit jaar heel dicht bij ons einddoel te komen, de Innowalk Pro! We hopen dan ook dat jullie de komende acties ook willen steunen en wellicht mee willen helpen, Alvast ontzettend bedankt!

Commentaires


Laatste nieuws

larsfinal.png
bottom of page